Fien Lanckriet

Fien Lanckriet


Fien startte op iets latere leeftijd met haar dansopleiding. Toch zaten de danskriebels al van kleinsaf in haar lijf! Als 10-jarig meisje begon ze pas echt met dansen en dat natuurlijk bij K-creation. Daar volgde ze Hiphop o.l.v. Kim en Funky Jazz o.l.v. Stephanie.

Al doende kreeg ze de smaak meer en meer te pakken. Het bleef niet enkel bij Hip Hop en Jazz, want al snel verdiepte Fien zich ook in Modern, Dancehall en Hip Hop Lyrical. Naast de gewone danslessen deed ze ook auditie voor de verschillende F.O.S.-groepen. Startend bij Mini F.O.S., later naar Junior F.O.S., zit ze nu sinds enkele jaren in Freakz On Stage.

Om haar techniek bij te schaven, volgde ze in 2014 extra balletlessen. Fien schoolt zich met plezier regelmatig bij, door het volgen van workshops van o.a. Roy Julen, Ellen Houck, Minhee Bervoets, Laurent Flamant, enzovoort. Ze bijt zich graag vast in verschillende dansprojecten, zoals het meedraaien in videoclips van Lady Linn of Amarylis. In 2018 schitterde ze samen met Marion Chérot op het podium van Bug De l'An in Liège met een choreografie van Karim Belharch.

 

Heb je een vraag voor Fien, stuur dan een mailtje naar fien@k-creation.be.

Fien Lanckriet
Fien Lanckriet
Fien Lanckriet
Fien Lanckriet
Fien Lanckriet
Fien Lanckriet
Fien Lanckriet
Fien Lanckriet

Teacherz

Ik geef les aan :

Contact

Wil je bij mij les volgen ? Volg je al les en heb je vragen of je bent ziek en kan niet naar de les komen?

Bekijk ons op

 

Julie & Juliette