Sofie Willems

Sofie Willems


sofie@k-creation.be

 

Sofie danst al van kindsbeen af bij K-creation. Op 8-jarige leeftijd raakte ze geïnteresseerd in turnen, piano spelen en dansen. Naarmate ze ouder werd, smeet ze zich volledig voor K-Creation. Startend met Hip Hop lessen, breidde ze al snel haar danskennis uit door ook Jazz, Ragga, New Skool Lyricalz en Modern te willen volgen.

 Om ervaring op te doen van professionele dansers en choreografen, volgde ze workshops bij Roy Julen, ADN, Ish, Sarah Mancini, … Ze kreeg reeds les van onder andere Malika, Karim en Laurent Flamant.

Om didactisch een goede dansles neer te kunnen zetten, heeft Sofie de opleiding ‘animator in het Jeugdwerk’ gevolgd bij Danskant. Ook haar diploma van ‘Dansdocent’ binnen Danskant is ondertussen afgerond (2013).

Tijdens de zomer blijft deze enthousiaste danseres graag bezig. Ze begeleidt dan ook verschillende danskampen, voor allerlei leeftijden. Verder geeft ze haar ervaringen graag door aan een plaatselijke musicalstudio, waar ze vanzelfsprekend de choreografieën voor haar rekening neemt.

Met veel plezier zal Sofie wekelijks de danslessen van PREDANCERZ 2, HIP HOP KIDZ 4 en JAZZ KIDZ 6 verzorgen!

Sofie
Sofie
Sofie
Sofie

Teacherz

Ik geef les aan :

Contact

Wil je bij mij les volgen ? Volg je al les en heb je vragen of je bent ziek en kan niet naar de les komen?

Bekijk ons op

 

Julie & Juliette