Stien Michiels

Stien Michiels


stien@k-creation.be

 

Stien danst al van jongs af aan bij K-creation, waar ze de lessen van de Kidz en de Adz volgde. Naarmate ze ouder werd, wou ze meer stijlen ontdekken en nam ze er ook de lessen Jazz, Ragga, Modern en New Skool Lyrical bij. Dit was echter nog steeds niet voldoende voor haar. Ze schreef zich in voor de lessen klassiek, pointes, jazz en modern bij Dansstudio Emily Cremers, om zo haar techniek verder bij te schaven. Stien danst al 5 jaar bij onze Freakz On Stage, hierdoor nam ze reeds deel aan vele wedstrijden en optredens in verscheidene dansstijlen. Ook solo- en improvisatiewedstrijden schrikken haar niet af. Aan podiumervaring is er dus zeker geen gebrek.

Stien volgde al les bij heel wat bekende namen zoals Yves Ruth, Anneke Ghysens, Laurent Flament, Valentina Nigro, Samuel Chan, Malika Benjelloun, Jeny Bonsenge,… Ook schoolt ze zich regelmatig bij met zomerdansstages of dansworkshops van o.a. ISH, Roy Julen, Min Hee Bervoets, Jeremy Lepine, Bruce Blanchard,...

Stien behaalde in 2014 haar diploma Dansdocent bij Danskant.

Deze lieve en getalenteerde danseres is perfect geplaatst om met haar enthousiasme de groepen MINI F.O.S., MODERN 1 & 2 en HIP HOP KIDZ 6 onder haar hoede te nemen.

Stien Michiels
Stien Michiels
Stien Michiels
Stien Michiels
Stien 4 (2).jpg
Stien5 (2).jpg
Stien 1 (2)_0.jpg
Stien 3 (2).jpg
Stien 2 (2).jpg

Teacherz

Ik geef les aan :

Contact

Wil je bij mij les volgen ? Volg je al les en heb je vragen of je bent ziek en kan niet naar de les komen?

Bekijk ons op

 

Julie & Juliette