Tobi Deslagmeulder

Tobi Deslagmeulder


Tobi startte op 16-jarige leeftijd met dansen, nadat hij besloot om te stoppen met keurturnen. Hij zette zijn eerste danspassen in de stijlen jazz, klassiek ballet, modern en hiphop. In 2015 nam hij voor het eerst deel aan een danswedstrijd, en met succes. Hij behaalde de tweede plaats op de wedstrijd van PETIPA te Durbuy in de categorie Couple contemporain niveau 2.

Sinds enkele jaren maakt Tobi ook deel uit van onze Freakz On Stage. Na auditie werd hij ook gekozen als danser bij CompAni-one in Gent, de danscompagnie o.l.v. onze teacher Anneke Ghysens. Hiermee stond hij reeds op verscheidene podia (o.a. Jazz Extensions, Danscité, Lotto Arena, On The Roof Dance Festival, Dansproject 17.0, Belgium’s Got Talent…), en behaalde reeds de 2de plaats bij Choreographers Ball (2017) en de 1ste plaats bij KAMATA JAZZ (2018).

In het najaar van 2017 vertoefde Tobi in Thessaloniki (Griekenland) voor het vervolg van zijn studies. Hier bleef hij zich ook verder bijschaven als danser door verschillende danslessen te volgen. Bovendien maakte hij ook deel uit van The Manzins (Experimental Contemporary Dance Compagnie o.l.v. Antoine Pitoulidou) waarmee hij deelnam aan verschillende optredens en wedstrijden.

Tobi is niet aan zijn proefstuk toe. Hij verzorgt reeds enkele jaren de dansinitiaties voor de Olympische Dagen in Beersel en voor het Sportcomplex De Bres in Halle. Hij gaf ook al verschillende danskampen en was hulptrainer in Start 65. Om zich te verdiepen als allround danser, volgde hij allerlei workshops bij o.a. Min Hee Bervoets (modern), Laurent Flament (modern jazz), Jeremy Lepine (hedendaags), Vincent Vianen (hiphop), Bruce Blanchard (hiphop), etc.

 

Heb je een vraag voor Tobi, stuur dan een mailtje naar tobi@k-creation.be.

Tobi Deslagmeulder
Tobi Deslagmeulder
Tobi Deslagmeulder

Teacherz

Ik geef les aan :

Contact

Wil je bij mij les volgen ? Volg je al les en heb je vragen of je bent ziek en kan niet naar de les komen?

Bekijk ons op

 

Julie & Juliette