Tobi Deslagmeulder

Tobi Deslagmeulder


2013-2014: Tobi startte op 16-jarige leeftijd met dansen, na hij besloot om te stoppen met keurturnen. Hij zette zijn eerste danspassen bij Dansstudio Emily Cremers en volgde er meteen jazz, klassiek ballet, modern en hiphop.

2014-2015: Het volgende jaar bleef hij dansen bij DEC, maar volgde ook lessen ballet, artistieke training en hedendaagse dans bij de Stedelijke Servaisacademie voor Muziek, Woord en Dans te Halle waar hij op het einde van het jaar met lof van de jury slaagde voor het eindexamen hedendaagse dans. Ook kwam hij dat jaar terecht bij onze dansschool K-creation en volgde er de lessen hiphop en ragga bij Yves Ruth.

2015-2016: Voor het derde jaar op rij volgde Tobi lessen ballet, jazz en modern bij DEC. Ook nam hij onder leiding van Emily Cremers voor de eerste keer deel aan een danswedstrijd, en met succes. Hij behaalde de tweede plaats op de wedstrijd van PETIPA te Durbuy in de categorie Couple contemporain niveau 2. Daarnaast bleef hij ook actief bij K-creation en volgde er naast hiphop en ragga nu ook de lessen modern.

2016-2017: Vanaf dit jaar maakte Tobi ook deel uit van onze Freakz On Stage van K-creation en nam met deze groep deel aan verschillende wedstrijden en voorstellingen. Ook bleef hij lessen hiphop en ragga volgen bij K-creation. Na auditie werd hij ook gekozen als danser bij CompAni-one in Gent, de hedendaagse & modern jazz danscompagnie o.l.v. onze teacher Anneke Ghysens. Met CompAni-one stond hij reeds op verscheidene podia (o.a. Jazz Extensions, Danscité, Lotto Arena, On The Roof Dance Festival, Dansproject 17.0, Belgium’s Got Talent…), en behaalde reeds de 2de plaats bij Choreographers Ball (2017) en de 1ste plaats bij KAMATA JAZZ (2018). Ook in Leuven volgde Tobi dit jaar lessen ballet en jazz bij Danscentrum Aike Raes en een intensieve workshopreeks van Laurent Flament bij Dansstudio Hilde Goyens.

2017-2018: Van september tot begin februari vertoefde Tobi in Thessaloniki (Griekenland) voor het vervolg van zijn studies en moest K-creation dus enkele maanden achter zich laten. Toch zat hij niet stil en bleef zich verder bijschaven als danser door ook in Griekenland vele danslessen te volgen. Hij volgde er lessen contemporary, jazz en hiphop bij The ProDancers Studio, hiphop bij The Academy of Dance en lessen ballet en contemporary bij Diagonal. Bovendien maakte hij in Thessaloniki ook deel uit van The Manzins (Experimental Contemporary Dance Compagnie o.l.v. Antoine Pitoulidou) waarmee hij deelnam aan verschillende optredens en wedstrijden. Sinds zijn terugkeer naar huis zette Tobi zich weer volledig in voor K-creation bij de Freakz On Stage en de lessen jazz en hiphop.

Bovendien heeft Tobi reeds allerlei workshops gevolgd om zich te blijven verdiepen als allround danser bij o.a. Min Hee Bervoets (modern), Laurent Flament (modern jazz), Jeremy Lepine (hedendaags), Redouan Hergelink (hiphop), Joanna Kabongo (ragga), Vincent Vianen (hiphop), Bruce Blanchard (hiphop), Danny Boom (modern), Duc Ahn Tran (new style), Jeny bsg (afro-house), Marthe Van Geel (dancehall), Stephanie Evenepoel (jazz), Anna-Alicia (modern), Joseph Tsosh (hiphop), Maria Doulgeri (contemporary), ROSAS (hedendaags)…

Met de start van het nieuwe dansjaar zal Tobi zich ontfermen over onze Jazz Kidz 4. Het is voor het eerste jaar dat Tobi deel uitmaakt van onze Teacherz bij K-creation, maar toch heeft hij al voldoende ervaring met lesgeven. In de tijd dat hij nog turnde, gaf hij zelf ook al turnles als hulptrainer aan verschillende groepen bij Start 65 Buizingen. Hij heeft drie jaar lesgegeven op de zomerdansstages bij DEC voor kinderen van 3 tot 14 jaar, was vervangend docent bij Dansstudio Emily Cremers en dansschool Step by Step (Huldenberg), tot slot verzorgt hij ook al enkele jaren dansinitiaties voor de Olympische Dagen van de jeugddienst Beersel en voor het Sportcomplex De Bres in Halle.

Tobi Deslagmeulder
Tobi Deslagmeulder
Tobi Deslagmeulder

Teacherz

Ik geef les aan :

Contact

Wil je bij mij les volgen ? Volg je al les en heb je vragen of je bent ziek en kan niet naar de les komen?

Bekijk ons op

 

Julie & Juliette